Al sinds mijn kindertijd was ik gepassioneerd in herstellen van auto’s.

Tot mijn 21ste heb ik steeds bij mijn vader gewerkt

In September  1994 vond ik  dan het pand in Schoten en heb ik  samen met mijn echtgenote Diane  ons eigen bedrijf opgericht ,  

 “Garage GPS “  herstellingen van alle merken was een feit!

In 1996 ben ik invoerder en verdeler geworden van Caterham , zo ontstond in 1998 dan het idee om het Belcar kampioenschap mee te gaan rijden met onze beide Caterham 21.

Wat zeker een succes was, we hebben deze op de 1ste plaats gewonnen in het GT3 kampioenschap!  

Na het Belcar gebeuren zijn we ons meer en meer gaan toeleggen op het klaarmaken van oldtimers, vooral op de Historic Race Cars en service op circuit, vele jaren heb ik bijna alle circuits in binnen en buitenland gezien.

Vanaf 2015 hebben we besloten dat na 16jaar service op circuit het tijd was om afscheid te nemen van de circuit's en we ons meer gingen toeleggen op de Rally's, Mille Miglia, Zoute Grand Prix, Rallye De Durbuy en dergelijke.

Onze jongste dochter D’Jennyfer  is sinds 2020 onze vaste hulp voor alle bureauwerk, en oudste zoon Enzo is na zijn schoolopleiding in September 2021 Philippe komen bijstaan in de garage.

Met gans ons team staan wij sterk en willen wij u dan ook graag verder helpen.

Ondertussen 27 jaar later zijn wij nog steeds officiële Caterham verdeler en staan wij graag beschikbaar voor al uw vragen omtrent Caterham te beantwoorden. 

Hebt u een probleem aan uw oldtimer/Caterham en weet je geen raad meer, contacteer ons en wij maken graag even de tijd om even te luisteren en een oplossing te zoeken.